Csapatparancsnokoknak

Toborzás

Kommunikációs segédanyagok toborzáshoz

Itt van az ősz, itt van újra... és ezzel eljött a toborzások időszaka is!  Bár minden csapatnak megvannak a maga jó gyakorlatai, érdemes lehet ezeket időnként újragondolni. Ehhez segítséget adhat ez a linkgyűjtemény is: 

Mindemelett jó, ha tudod, hogy egyfajta permanens toborzásként működik az MCSSZ gondozásában a cserkeszleszek.hu portál, amin keresztül sok érdeklődő lép kapcsolatba az Országos Irodával. Mi igyekszünk őket a számukra legmegfelelőbb csapathoz irányítani. 

Cserkeszleszek.hu - hogyan működik?

Egyfajta permanens toborzásként működik az MCSSZ gondozásában a cserkeszleszek.hu portál, amin keresztül sok érdeklődő lép kapcsolatba az Országos Irodával. Mi igyekszünk őket a számukra legmegfelelőbb csapathoz irányítani.  

Az oldalon az érdeklődő egy térkép alapján keresheti meg a lakóhelyéhez legközelebb lévő cserkészcsapatot, majd lejjebb görgetve, egy Google Form kitöltésével tud kapcsolatba lépni velünk. 

Belépési nyilatkozat sablon

Ahhoz, hogy valaki a Magyar Cserkészszövetség tagjává válhasson, ki kell töltenie a belépési nyilatkozatot

Ezt ITT TALÁLOD

Amit az adatvédelemről fontos tudni (+videó)

Tudtad, hogy személyes adatok kezelésére nem minden esetben vagy jogosult? A linkelt videók segítenek áttekinteni az adatvédelem cserkészvezetőként nélkülözhetetlen területeit. 

A GDPR a General Data Protection Regulation kezdőbetűiből képzett mozaikszó, magyarul általános adatvédelmi rendelet. 2018 májusától lépett életbe az EU 28 tagállamában, így Magyarországon is.